Acasă Uncategorized Timisoara: PDL, implicat in contrabanda cu tigari

Timisoara: PDL, implicat in contrabanda cu tigari

DISTRIBUIȚI

92802 – 10082010 – Şapte presupuşi membri ai unei reţele de trafic de ţigări, între care şi un consilierul local din localitatea timişeană Deta, bănuit că ar fi liderul filierei, au fost audiaţi, noaptea trecută, după ce au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş în timp ce tranportau ţigări de contrabandă. În locuinţa consilierului Zoran Vertopan au fost găsite peste 5.000 de pachete cu ţigări.Cele şapte persoane au fost duse la sediul DIICOT pentru audieri, urmând ca procurorii să decidă dacă le vor da ordonanţe de reţinere

 

 pentru 24 de ore, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic, citat de Evenimentul Zilei.

 

„Persoanele prinse aseară în cazul unei speţe de trafic de ţigări au fost duse la audieri. Este vorba de şapte persoane. Urmează ca procurorii să decidă dacă vor da ordonanţă de reţinere pe 24 de ore”, a spus Ciprian Gaic.

Potrivit acestuia, o parte a membrilor reţelei au fost prinşi în flagrant de echipele DIICOT şi cele ale Poliţiei de Frontieră Timiş, în apropierea graniţei cu Serbia.

„Cu această ocazie au fost depistate patru persoane care transportau cu o căruţă 36 de baxuri cu ţigări de provenienţă Serbia. Simultan, o altă persoană implicată în acest caz a fost reţinută pe teritoriul Serbiei de către autorităţile din această ţară. Pentru reţinerea celor patru suspecţi poliţiştii de la S.I.R. al I.P.J. Timiş au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale. Alte trei persoane au fost reţinute în urma unor descinderi concomitente efectuate la domiciliile unor persoane pe raza localităţilor Deta, Jamu Mare, Timişoara şi Lugoj”, a mai spus Gaic. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.