Acasă Uncategorized Bucuresti: 7,3 milioane lei pentru a creste capacitatea DGIPI de a furniza...

Bucuresti: 7,3 milioane lei pentru a creste capacitatea DGIPI de a furniza informatii pentru factorii de decizie

DISTRIBUIȚI

93954 – 17092010 – Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor a început derularea proiectului ”Implementarea Sistemului Naţional Integrat de Management al Informaţiei şi al Activităţii Tactico – Operative la nivelul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013. Valoarea totală eligibilă a proiectului

 

 

 

 

(fără TVA) este de 7.305.736 lei, din care 6.209.875,60 lei valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European şi 1.095.860,40 lei cofinanţarea eligibilă a beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului este de a îmbunătăţi managementul decizional în domeniul politicilor si strategiilor naţionale de securitate şi ordine publică, care vizează, în principal ameninţări la adresa ordinii constituţionale, ameninţări asimetrice, riscuri şi vulnerabilităţi din domeniile economic, financiar, securitate energetică, protecţia mediului ori vulnerabilităţi în realizarea coridoarelor europene de transport.

Scopul proiectului este de a creşte capacitatea administrativă a DGIPI ca principal furnizor de informaţii („intelligence”) pentru factorii de decizie la nivelul administrativ.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt angajaţi ai DGIPI de la nivel central şi de la nivelul structurilor teritoriale.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni, începând cu data de 8 iulie 2010. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.