Acasă Uncategorized Bucuresti: A fost publicata lista posturilor vacante din unitatile sanitare

Bucuresti: A fost publicata lista posturilor vacante din unitatile sanitare

DISTRIBUIȚI

94073 – 21092010Ministerul Sănătăţii a dat publicității lista posturilor vacante din unităţi sanitare, pe categorii de personal şi specialităţi medicale, pentru care vor fi organizate concursuri.

Numărul total de posture scoase la concurs este de 2.322 de posturi, dintre care 218 pentru serviciile de ambulanţă. Cele mai multe posturi – 1.075 – sunt pentru asistenţii medicali, în timp ce numărul posturilor de medici este de 963 de posture. Pentru farmaciști au fost deblocate 67 de posture, iar pentru personalul auxiliar – infirmieri, îngrijitori, şoferi de ambulanţă – 217 de locuri.

Posturile scoase la concurs sunt în unităţi sanitare din toate judeţele ţării şi Bucureşti.

Pe lângă aceste posturi, pentru spitalele al căror management a fost transferat la autorităţile administraţiei publice locale şi pentru care, potrivit prevederilor din Legea nr.500/2002, ordonatorul principal de credite este primarul sau preşedintele consiliului judeţean, autorităţile administraţiei publice locale au posibilitatea de a scoate la concurs un număr de încă 750 de posturi.

Ministerul Sănătăţii estimează că, începând din luna noiembrie a acestui an, unităţile sanitare cu paturi vor organiza concursi pentru ocuparea posturilor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.