Acasă Uncategorized Bucuresti: Emil Boc se plange ca romanii nu-l inteleg

Bucuresti: Emil Boc se plange ca romanii nu-l inteleg

DISTRIBUIȚI

93454 – 01092010 –  Direcţia din punct de vedere economic şi strategic a ţării este cea bună în raport cu interesele României, a afirmat premierul Emil Boc, miercuri, în deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române. Boc a recunoscut că, evident, constrângerile impuse de măsurile anticriză aduc nemulţumiri din partea românilor. Emil Boc apreciază că economiile făcute de Guvern vor putea fi folosite pentru dezvoltare. Astfel, România va înregistra o creştere economică sustenabilă, fără să se mai bazeze pe împrumuturi şi consum.

 

 

 

 

 

 

 

 În primele şase luni ale anului consumul intern a înregistrat primul declin din ultimii zece ani.

Premierul şi-a manifestat convingerea că românii nu ştiu care este cu adevărat impactul crizei financiare la nivel internaţional şi de aceea nu înţeleg necesitatea aplicării unor măsuri de austeritate, criticate şi de opoziţie.

”Românii ştiu mai puţin de impactul crizei economico – financiare în alte ţări. Românii văd în primul rând ceea ce se întâmplă la noi acasă şi, evident, asta îi nemulţumeşte pe termen scurt. Am decis să nu sacrificăm România în interesul politicienilor. Era foarte simplu pentru mine şi pentru Guvernul pe care-l reprezint să nu demarăm niciun fel de reformă, nici a pensiei, nici a salarizării personalului plătit din fonduri publice, nici a sănătăţii, nici a învăţământului. Era mai simplu să stăm în aceeaşi apă călduţă şi să ducem România într-o direcţie greşită”, a mai declarat Boc. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.