Acasă Uncategorized Bucuresti: Peste 15 milioane de lei pentru reabilitarea Spitalului judetean din Cluj...

Bucuresti: Peste 15 milioane de lei pentru reabilitarea Spitalului judetean din Cluj – Napoca

DISTRIBUIȚI

93764 – 10092010 – Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a semnat contractul cu consorţiul austriac câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din Spitalul Clinic Judeţean din Cluj -Napoca, astfel încât acestea  să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi a normelor europene.

Suprafaţa care va fi reabilitată este de 4373 m2.

Vor fi realizate lucrări de recompartimentare a secţiilor vizate pentru a se asigura  fluxurile şi circuitele funcţionale necesare desfaşurării activităţii. Vor fi reabilitate instalaţiile de electrice şi se vor realiza sau reabilita, după caz, instalaţiile de gaze medicale pentru oxigen, aer comprimat sau vid.  Tot din aceste fonduri se vor reabilita instalaţiile de încălzire sau ventilaţie pentru realizarea unui microclimat optim şi controlat şi vor fi refăcute instalaţiile sanitare, tâmplăria, finisajele la pereţi, pardoseli, tavane etc.  Fondurile vor ajunge şi pentru construirea a două ascensoare noi.

Valoarea totală a contractului este de 15,262,292.46 lei (TVA 24%) şi se realizează în cadrul Proiectului privind reforma sectorului sanitar – faza a 2-a, cu finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.

Lucrările de reabilitare vor începe în toamna acestui an şi se vor finaliza în primăvara anului 2012. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.