Acasă Uncategorized Bucuresti: Concerte, spectacole si concurs cu premii in Centrul Istoric

Bucuresti: Concerte, spectacole si concurs cu premii in Centrul Istoric

DISTRIBUIȚI

93765 – 10092010 – In acest weekend, 10-12 septembrie 2010, bucurestenii sunt invitati in Centrul Istoric pentru o avanpremiera a evenimentelor care vor avea loc de Zilele Bucurestiului.

Astfel, zona veche a Bucurestiului va deveni, timp de trei zile, la initiativa Primariei Capitalei, locul unor concerte si spectacole de exceptie, grupate in jurul a doua principale puncte de atractie: scena Tuborg (de la intersectia Strazii Franceze cu Strada Sepcari) si intersectia Strazii Eugen Carada cu Strada Lipscani. Aici vor canta, printre altii, artisti ca Byron, Urma, Deep Central si Iris.

Vineri seara, in timp ce in Str. Eugen Carada cu Str. Lipscani, intre 19:00 si 22:00, va avea loc un concurs cu premii pe muzica lui DJ Raoul Russu, pe scena Tuborg vor urca, intre 19:30 si 22:00, Silent Strike si mai apoi DiscoBalls.

Fanfara Jandarmeriei va face un tur al Centrului Istoric a doua zi, sambata, intre 14:00 si 16:00, facand opriri la intersectiile Str. Lipscani – Str.  Smardan, Str. Franceza – Str. Selari si intr-un final Str. Stavropoleos – Str. Postei, in aceasta din urma sustinand si un mini-concert de jumatate de ora.

Tot sambata, dar seara, intre 19:00 si 22:00, in Str. Eugen Carada cu Str. Lipscani vor continua concursurile cu premii, dar de data aceasta pe muzica lui Deep Central si mai apoi Japhet cu QL. In paralel, intre 19:30 si 22:00, pe Str. Franceza cu Str. Sepcari vor canta Grimus si Iris.

Weekendul se va incheia duminica cu alte trei concerte: cel sustinut de o orchestra de muzica romaneasca in Str. Eugen Carada cu Str. Lipscani intre orele 19:00 si 22:00 si cele ale trupelor Byron si Urma, de pe Scena Tuborg, intre 19:30 si 22:00. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.