Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta il ameninta pe Traian Basescu cu declansarea procedurii de...

Bucuresti: Victor Ponta il ameninta pe Traian Basescu cu declansarea procedurii de suspendare din functie daca promulga Legea pensiilor

DISTRIBUIȚI

94146 – 23092010Presedintele PSD, Victor Ponta, a avertizat, joi, ca in cazul in care presedintele Traian Basescu nu va tine cont de cererile Opozitiei si va promulga controversata lege a pensiilor, atunci va declansa procedura de suspendare din functie de presedinte al Romaniei. Victor Ponta a spus ca, in acest scop, va cere ajutorul colegilor din PNL, PC si a tuturor parlamentarilor care nu sunt de acord cu politicile promovate de seful statului, inclusiv cei de la putere, precum UDMR.

 

 

 

 

 

 

Seful social-democratilor sustine ca, prin promulgarea legii pensiilor, Traian Basescu va demonstra ca este de acord cu gestul facut de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

„Este foarte clar, daca Traian Basescu promulga Legea pensiilor, adoptata prin frauda, ca va incalca articolul 80, aliniatul 2, din Constitutia Romaniei, o Constitutie pe care in mod mincinos Traian Basescu a jurat in urma cu, probabil, noua luni…Exista toate temeiurile constitutionale pentru ca sa pornim actiunea de suspendare.”, a spus Ponta.

El a mai mentionat ca, in ziua in care presedintele Romaniei va promulga legea pensiilor, atunci va declansa si PSD procedura de suspendare a lui Traian Basescu.

Presedintele PSD a facut aceste declaratii dupa ce presedintele Traian Basescu l-a atacat, miercuri seara, intr-o emisiune televizata. Basescu l-a numit pe Ponta „maimutica”, „pusti imatur si obraznic” si „pres”. De asemenea, seful statului a spus ca Ponta si-ar fi petrecut un concediu in Liban, pe banii unui sponsor generos.

Liderul PSD a dezmintit insa categoric aceste acuzatii si a prezentat public chitantele care dovedeau ca si-a achitat singur vacanta. Ponta a spus ca s-a pregatit din timp pentru astfel de situatii, deoarece stie ca Traian Basescu asculta telefoanele, ceea ce il face sa fie mai prudent decat un om obisnuit. „Sunt procuror de meserie, sunt obisnuit cu infractorii de tipul Traian Basescu, si atunci am grija sa nu fac greseli.”, a precizat liderul PSD. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.