Acasă Uncategorized Arad: Zece politisti aradeni cercetati de procurori pentru obiceiul de a cere...

Arad: Zece politisti aradeni cercetati de procurori pentru obiceiul de a cere mita

DISTRIBUIȚI

94845 – 14102010 –  Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad,  efectuează cercetări cu privire la zece poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi un angajat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru fapte de corupţie.

Cei zece agenţi de poliţie sunt suspectaţi că, în repetate rânduri, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au pretins şi primit sume de bani cu titlu de mită.

Joi, poliţiştii, angajaţi la Serviciul Rutier – I.P.J. Arad sau în cadrul unor posturi de poliţie de pe raza judeţului Arad, au fost conduşi la Parchet pentru audieri.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, au început cercetările în acest dosar în luna mai a.c. La instrumentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) şi al Serviciului Român de Informaţii (S.R.I.). www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.