Acasă Uncategorized Bucuresti: Concurs pentru posturi de politisti comunitari in Sectorul 4

Bucuresti: Concurs pentru posturi de politisti comunitari in Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

94962 – 18102010 – În perioada 26 octombrie –  1 noiembrie a.c., Poliţia Comunitară Sector 4 scoate la concurs trei posturi de agenţi comunitari. Toţi cei interesaţi în a deveni poliţişti comunitari în Sectorul 4 mai au la dispoziţie dou zile pentru a depune dosarele în vederea participării la concurs.

Actele necesare întocmirii dosarului sunt: copie act identitate, copie diplomă de studii şi alte acte care atestă efectuarea unor specializări, copie după cartea de muncă sau adeverinţa care să ateste vechimea în muncă, cazier judiciar, adeverinţă care să ateste starea de sănătate, aviz psihologic pentru port  – armă şi o declaraţie pe propria răspundere care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Cei care optează pentru funcţiile de poliţie comunitară vor menţiona obligatoriu înălţimea: minim 1, 60 m pentru femei şi minim 1, 70 m pentru bărbaţi.

Marţi, 26 octombrie a. c., va avea loc proba fizică, urmată de proba scrisă, pe data de 29 octombrie a.c., iar pe 01 noiembrie interviul.

           Pentru proba sportivă, candidaţii trebuie să se încadreze în următoarele cerinţe: alergare de rezistenţă pe o distanţă de 50 m, pentru bărbaţi şi femei, executarea unui număr de 10 tracţiuni în braţe la bară pentru bărbaţi şi 7 tracţiuni în braţe la bară  pentru femei, în 30 de secunde, iar pentru săritura de pe loc, se echivalează minim 1, 80 m , atât la bărbaţi cât şi la femei.

Dosarele vor putea fi depuse până miercuri, 20 octombrie a.c., între orele 9.00 – 16.00, la sediul din strada Covasna nr. 2 – 4, acolo unde este afişată şi documentaţia necesară pentru concurs. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.