Acasă Uncategorized Bucuresti: Deputatii PSD si PNL nu mai participa la sedintele Camerei Deputatilor...

Bucuresti: Deputatii PSD si PNL nu mai participa la sedintele Camerei Deputatilor pana la demisia Robertei Anastase

DISTRIBUIȚI

94720 – 11102010 – Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca deputatii social democrati nu vor mai participa la sedintele Camerei Deputatilor „pana la demisia Robertei Anastase” din functia de presedinte al acestui for.

Victor Ponta a precizat ca social-democratii nu vor participa la rediscutarea Legii pensiilor, dar nici a altor legi, si ca PSD intentioneaza sa readuca in discutie, la reexaminarea Legii pensiilor, si alte articole decat cel semnalat de presedintele Traian Basescu privind varsta de pensionare pentru femei. „Atat timp cat doamna Anastase nu demisioneaza, Camera Deputatilor este condusa nelegitim si noi nu dorim sa fim complici cu fraudele doamnei Anastase”,spune liderul PSD. „Nu putem fi complici si nu putem legitima frauda comisa de doamna Anastase. Practic, activitatea unei Camere a Parlamentului este blocata doar de complicitatea si de scutul pe care PDL il fac, exact ca si in cazul Ridzi, in jurul unei persoane dovedita deja in opinia publica de a fi fraudat un vot esential”, a afirmat Victor Ponta.

Si purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a anuntat, luni, ca deputatii liberali nu mai participa la sedintele de plen si nici la cele ale Biroului Permanent al Camerei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.