Acasă Uncategorized Bucuresti: Deputatul Tudor Ciuhodaru: “E nevoie doar de o stanga bine tintita...

Bucuresti: Deputatul Tudor Ciuhodaru: “E nevoie doar de o stanga bine tintita pentru a simti din nou romaneste in aceasta tara”

DISTRIBUIȚI

94955 – 18102010 – Tudor Ciuhodaru, deputat de Iaşi suţine în declaraţia politică ,,Boxez pentru români” necesitatea promovării valorilor naţionale şi a campionilor României din orice domeniu, cu referire specială la cazul boxerului Lucian Bute, câştigător zilele trecute a titlului de campion mondial la categoria mijlocie. Deputatul consideră că aceşti oameni trebuie să reprezinte emblema acestei ţări în ciuda promisiunilor neonorate ale politicienilor.

“Nu pot fi considerat un fan al meciurilor de box. Sporturile excesiv de violente mi-au adus de-a lungul timpului doar pacienţi în Unitatea de Primire a Urgenţelor. Cred însă că puţinele valori ce poartă stema României ar trebui cunoscute şi recunoscute de toţi cei care facem parte din acest popor.

Ar fi fost normal ca meciul unui român câştigător pentru a şasea oara a unui titlu mondial să poată fi văzut de către toţi românii. Ar fi fost normal ca un român ce reprezintâ onorant aceasta ţară în întreaga lume să poată aduce bucuria celor de acasă. Ar fi fost normal ca un campion al României sâ fie susţinut de către înţelepţii aflaţi vremelnic în fotoliile guvernării.

La noi normalul devine anormalitate. Ce a primit un campion? Doar promisiuni. În timp ce pe ecrane vedem până la refuz încrancenarea grobiană a conflictului dintre politicieni alţi oameni de peste mari şi ţări au putut urmări cum un român caştigă titlul suprem la categoria mijlocie.

El a boxat pentru români dar nu şi pentru guvernanţii ce nu i-au oferit aceasta şansa.

Nimeni nu e profet în ţara lui…dar poate e nevoie doar de o stangă bine ţintită pentru a simţi din nou româneşte în această ţară”, spune Tudor Ciuhodaru în declaraţia politică. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.