Acasă Uncategorized Bucuresti: Motiunea de cenzura a fost depusa la Parlament

Bucuresti: Motiunea de cenzura a fost depusa la Parlament

DISTRIBUIȚI

94960 – 18102010 – Opozitia a depus la Senat si Camera Deputatilor motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc. Documentul intitulat „Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara” a fost semnat de 209 parlamentari. Motiunea va fi citita in plenul Parlamentului pe 20 octombrie si va fi supusa votului pe 27 octombrie „Motiunea este sprijinita de majoritatea zdrobitoare a Romaniei. Ne vom intensifica eforturile pentru a strange un numar cat mai mare de voturi. Apoi vom contura pana la detaliu varianta de guvern a Opozitiei pentru cazul in care, spre binele tuturor, Guvernul Boc va trebui sa plece.

 

 

 

 

 

 

Sansele acestei motiuni sunt mai mari ca oricand. Avem sperante mari, dar garantii nu putem avea. In fata fiecarei urne de vot, fiecare parlamentar are doua bile si o constiinta”, a afirmat preşedintele PNL, Crin Antonescu, dupa intalnirea cu reprezentantii PSD si PC.

“Nu se pune problema sa nu mergem la dezbaterea motiunii de cenzura. Sigur, vom decide daca vom participa efectiv la vot, daca vom vota. In fond, si dansii trebuie sa demonstreze ca au o majoritate”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL).

“Nu cred ca e momentul in care UDMR sa incalce o intelegere facuta cu PDL. Nu cred ca UDMR va avea derapaje; noi suntem suficient de discplinati si constienti ca promisiunile politice trebuie servite si nu incalcate”, a declarat Attila Verestoy(UDMR). www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.