Acasă Uncategorized Bucuresti: Parlamentul a inceput dezbaterea motiunii de cenzura

Bucuresti: Parlamentul a inceput dezbaterea motiunii de cenzura

DISTRIBUIȚI

95239 – 27102010 – Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care moţiunea de cenzură „Moţiunea României majoritare, moţiune populară”, iniţiată de opoziţie, urmează să fie dezbătută şi supusă votului, a început, marţi dimineaţă, cu o întârziere de circa 30 de minute faţă de ora anunţată. Şi-au anunţat prezenţa 349 din cei 470 de parlamentari. Reuniunea este condusă de preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Premierul Emil Boc şi ceilalţi membri ai Executivului participă la dezbaterea moţiunii. Boc a afirmat, la sosirea la Palatul Parlamentului, că membrii Opoziţiei trebuie să aibă emoţii pentru rezultatul votului la moţiunea de cenzură şi nu reprezentanţii Guvernului.

Moţiunea de cenzură a fost depusă şi citită în Parlament săptămâna trecută. În textul moţiunii de cenzură, intitulată „Moţiunea României majoritare, moţiune populară”, se specifică faptul că aceasta este semnată de aproape trei milioane de cetăţeni, se cere ca „guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase” să plece şi se acuză faptul că România este condusă de „o grupare lipsită de legitimitate electorală, condusă de un personaj fără personalitate, fără identitate doctrinară şi fără simţ al ridicolului – premierul Emil Boc”. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.