Acasă Uncategorized Bucuresti: Preselectie pentru Corul de Copii Radio

Bucuresti: Preselectie pentru Corul de Copii Radio

DISTRIBUIȚI

94789 – 13102010 – Corul de Copii Radio cauta… boboci cantareti. Sunt asteptati la preselectia de duminica, 17 octombrie, de la orele 10.00, copiii carora le place sa cante si vor sa vada cum arata o sala de concerte si de pe scena, nu doar de pe scaun. Copii trebuie sa aiba varsta intre 8 si 13 ani – fete si 8 si 10 ani – baieti. Preselectia va avea loc la Sediul Radio Romania, intrarea prin str. Temisana nr. 31.

„Corul de Copii Radio inseamna cultura muzicala, spirit de echipa, lectie de independenta, disciplina. Sansa de a face la nivel profesionist o activitate placuta. Corul reprezinta o oaza de frumos intr-o lume din ce in ce mai urata” – aprecieaza parintii coristilor activitatea Corului de Copii Radio, unul din cele mai vechi coruri de radiodifuziune din lume si unul din cele mai prestigioase ansambluri corale din tara.

In decursul celor 65 de ani de existenta, ansamblul a intreprins peste 50 de turnee in aproape toate statele Europei, Japonia, Canada si Statele Unite ale Americii si a participat la competitii de talie internationala. In iulie 2008, a participat la Simpozionul International al Muzicii Corale din Copenhaga, Danemarca. Prezenta Corului de Copii Radio in cadrul simpozionului a reprezentat prima participare romaneasca din istoria evenimentului.

In anul 2004 a primit titlul de Ambasador Cultural al Uniunii Europene din partea Federatiei Corurilor din U.E. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.