Acasă Uncategorized Bors: Un migrant moldovean nu s-a oprit decat dupa ce a fost...

Bors: Un migrant moldovean nu s-a oprit decat dupa ce a fost impuscat in sold

DISTRIBUIȚI

94788 – 13102010 – Poliţiştii de frontieră bihoreni au oprit, marţi seara, pentru control la intrarea în P.T. F.Borş, un autoturism care circula în regim de taxi, în care se aflau trei pasageri.

În timpul controlului documentelor, persoana din dreapa şoferului a coborât din autoturism şi a fugit spre linia de frontieră. Poliţiştii de frontieră l-au somat verbal pe bărbat şi deoarece acesta nu s-a oprit, au tras şase focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Bărbatul a ignorat somaţiile şi a continuat să fugă. Un poliţist de frontieră a tras trei focuri de armă la nivelul picioarelor, acesta  fiind  rănit în spate, la nivelul şoldului.

Poliţiştii de frontieră au anunţat SMURD Bihor care au stabilizat persoana rănită, iar apoi au transportat-o la Spitalul Judeţean Bihor, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, în prezent starea acesteia fiind stabilă din punct de vedere medical.

În urma verificarilor, s-a stabilit că bărbatul este un cetăţea moldovean în vârstă de 29 ani, care a intrat legal în România, în data de 9 octombrie, dar asupra sa a fost găsită o carte de identitate bulgărească falsă, cu care acesta intenţiona să iasă ilegal din România.

Celelalte două persoane implicate sunt tot cetăţeni moldoveni, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, de către poliţiştii de frontieră bihoreni, pentru a se stabili motivul prezenţei în zonă şi gradul de implicare al celorlalte persoane. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.