Acasă Uncategorized Bucuresti: Primaria Sectorului 2 ii aduna pe oamenii strazii din frig

Bucuresti: Primaria Sectorului 2 ii aduna pe oamenii strazii din frig

DISTRIBUIȚI

94536 – 05102010 Datorită scăderii bruşte a temperaturii mediului ambiant din ultimele zile, Primăria Sectorului 2 a pregătit la capacitate maximă Adăpostul de Urgenţă pentru Oamenii Străzii din Şoseaua Pantelimon.

Poliţia Comunitara a Sectorului 2 a primit dispozitie să-i identifice pe oameni străzii şi să-i direcţioneze către adăpost, unde aceştia vor fi preluaţi de Ambulanţa Socială a primăriei în vederea consultării medicale şi a cazării, pe timpul nopţii, în camere încălzite.

           Persoanele depistate că au ultimul domiciliu în afara Capitalei vor fi îndrumate de echipele Poliţiei Comunitare a Sectorului 2 către Gara de Nord pentru a ajunge în localităţile de unde provin în vederea integrării lor în programele sociale ale primăriilor din zonele respective.

Persoanele fără adăpost care prezintă probleme medicale grave sunt predate de Ambulanţa Socială a Primăriei Sectorului 2 la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru a beneficia de tratamente complexe în funcţie de afecţiunile de care suferă.

          La numărul de telefon 021.9862 al administraţiei publice locale a sectorului 2, se pot anunţa cazuri de oameni ai străzii aflaţi în pericol. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.