Acasă Uncategorized Bucuresti: PSD a definitivat textul motiunii de cenzura

Bucuresti: PSD a definitivat textul motiunii de cenzura

DISTRIBUIȚI

94633 – 07102010   PSD a definitivat, joi, textul motiunii de cenzura intitulate „Motiunea celor multi”, a anuntat purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Olguta Vasilescu. Potrivit acesteia au fost stranse peste doua milioane de semnaturi in favoarea documentului.

Motiunea este structurata pe patru capitole: „De ce trebuie sa plece Emil Boc”; „Ce lasa Emil Boc in urma sa”; „Ce probleme ne asteapta dupa plecarea lui Emil Boc”; „Ce solutii vom aplica dupa plecarea acasa a lui Emil Boc”. In primele trei capitole, social-democratii se refera la „o guvernare care umileste toate categoriile de cetateni”, „dezastrul generalizat din economie”, „saracirea populatiei, transformata de dinastia Boc in politica de stat”.

Social-democratii afirma ca premierul Emil Boc „lasa in urma” un esec mult prea scump platit, o rectificare bugetara care consfinteste incompetenta, un mediu de afaceri pacalit si sufocat.

In finalul motiunii, social-democratii propun si un set de 33 de masuri „dupa plecarea acasa” a lui Emil Boc. Printre cele mai importante dintre acestea se numara impozitarea diferentiata si un impozit pe profit de 15%. De asemenea, PSD promite anularea diminuarii nediferentiate a salariilor bugetarilor cu 25%, TVA diferentiat in special pentru produsele alimentare de baza, anularea recalcularii pensiilor militarilor si magistratilor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.