Acasă Uncategorized Bucuresti: Restrictii de circulatie in centrul Capitalei din cauza protestelor sindicale

Bucuresti: Restrictii de circulatie in centrul Capitalei din cauza protestelor sindicale

DISTRIBUIȚI

95199 – 26102010 – Marile confederaţii sindicale vor organiza, pe 27 octombrie a. c., în Capitală, un miting în Piaţa Victoriei, între orele 10.00 şi 11.00, urmat de  un marş către Piaţa Constituţiei, între orele 11.00 şi 14.00 şi un miting în Piaţa Constituţiei, între orele 14.00 şi 22.00. Mitingul din Piaţa Victoriei, care va avea loc în intervalul orar 10.00 – 11.00, se va desfăşura între linia de demarcaţie a benzii a II-a de circulaţie, de pe Bulevardul Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor către Piaţa Romană,

 

 

 

 

 

 

 Şoseaua Kiseleff, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Lascăr Catargiu, până la scuarul de demarcare dintre cele două sensuri de circulaţie, potrivit informaţiilor de la Primăria Capitalei.

Marşul de protest va avea loc între orele 11.00 – 14.00, pe traseul Piaţa Victoriei – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bulevardul Gheorghe Magheru – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bulevardul I.C. Brătianu – Piaţa Unirii –  Bulevardul Unirii – Piaţa Constituţiei.

Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulaţie, lăsând libere două benzi, pe sensul dinspre Piaţa Unirii către Piaţa Victoriei, pentru a permite accesul autospecialelor cu regim de circulaţie prioritar (I.G.S.U, M.A.I., Ambulanţe etc.).

Locul de desfăşurare a mitingului din Piaţa Constituţiei va fi delimitat de Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Regina Maria până la Piaţa Constituţiei, Piaţa Constituţiei şi Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi  Bulevardul Naţiunile Unite.

Cu ocazia acestor evenimente, Poliţia Rutieră va impune restricţii de circulaţie în zonele cu protestatari.

Începând din data de 26 octombrie, orele 20.00, va fi restricţionată parcarea autovehiculelor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, alveolele de pe Şoseaua Kiseleff şi de pe traseul de deplasare a manifestanţilor, inclusiv pe  Bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii. Restricţiile vor fi menţinute până la terminarea protestelor din fiecare zonă precizată.

În noaptea de 26 spre 27 octombrie, începând cu orele 0.00, se va restricţiona traficul rutier în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie ale sensului dinspre Piaţa Romană către Monumentul Aviatorilor, precum şi în Piaţa Constituţiei, două benzi de pe Bulevardul Libertăţii, sensul dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

În ziua de 27 octombrie, începând cu orele 7.00, se va restricţiona traficul rutier, până la orele 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piaţa Arcului de Triumf până la Piaţa Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piaţa Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Piaţa Victoriei, precum şi efectuarea virajului la stânga din Piaţa Victoriei către Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

Pe timpul desfăşurării marşului, începând cu orele 10.30, până în jurul orelor 14.00, traficul rutier va fi restricţionat în totalitate atât pe traseul de deplasare a participanţilor, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu – Bulevardul Gh. Magheru – Bulevardul I.C. Brătianu – Bulevardul Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care acced către aceste bulevarde.

Începând cu orele 12.00, se va restricţiona în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Naţiunile Unite, de la Piaţa Naţiunile Unite, pe Bulevardul Libertăţii, între Splaiul Independenţei şi Rond George Coşbuc, pe Strada Izvor şi pe Strada B.P. Haşdeu, de la Podul Haşdeu până la intersecţia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.

În momentul defluirii participanţilor, se va restricţiona în totalitate traficul rutier pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi Pod Operă, pe ambele sensuri de mers. Restricţia se va aplica în intervalul orar 22.00 – 23.00.

Pentru reducerea perioadei de aşteptare în coloană şi evitarea implicării în producerea unor accidente, Poliţia Rutieră le recomandă participanţilor la trafic din Capitală să evite deplasarea atât în zonele menţionate anterior, cât şi în împrejurimile acestora, să evite, pe cât posibil, folosirea autovehiculelor personale în ziua desfăşurării manifestărilor publice şi să utilizeze transportul public suprateran şi subteran, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone agglomerate. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.