Acasă Uncategorized Bucuresti: Ion Iliescu: „Crin Antonescu este superficial şi aventurier”

Bucuresti: Ion Iliescu: „Crin Antonescu este superficial şi aventurier”

DISTRIBUIȚI

95198 – 26102010 – Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, susţine că este nevoie de o colaborare cu liberalii, dar că aceştia trebuie să nu-i mai atace pe social-democraţi. Declaraţiile lui Ion Iliescu, făcute într-un interviu pentru Puterea, au venit la scurt timp după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat strategia PSD, susţinând că s-a amânat prea mult introducerea moţiunii de cenzură şi desemnarea unui premier pentru Guvernul de criză. Crin Antonescu este superficial şi aventurier.

 

 

 

Ce trebuia să facă PSD, să iasă cu un Guvern cum au ieşit cei de la PNL? Au cei de la PNL puterea să impună un guvern? Au ei voturile necesare? Este foarte bine că PSD nu a reacţionat impulsiv şi nu s-a luat la întrecere cu liberalii. Ce făceam, dacă veneam şi noi cu un Guvern? PSD a preferat să prezinte soluţiile economice, am discutat şi cu cei de la PNL soluţiile unui Guvern anticriză”, i-a reproşat Iliescu liderului PNL.

Iliescu spune că o colaborare cu PNL ar fi binevenită, însă numai în condiţiile în care liberalii opresc atacurile la adresa social-democraţilor. Cât despre strategia PSD, Iliescu susţine că a fost o strategie corectă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.