Acasă Uncategorized Bucuresti: Saptamana Geologiei – editia 2010

Bucuresti: Saptamana Geologiei – editia 2010

DISTRIBUIȚI

94747 – 12102010 – Institutul Geologic al Romaniei organizează, in perioada 11 – 17 octombrie 2010, “Saptamana Geologiei” care cuprinde o serie de evenimente dedicate stiintelor pamantului. Cei interesati sa patrunda in tainele lumii minerale sunt asteptati la Muzeul National de Geologie, locatie in care vor putea admira cele 80 de esantioane de „Flori de mina” aduse de la Muzeul de Mineralogie Baia Mare si vor primi informatii cu privire la activitatea de cercetare stiintifica in domeniul geologiei prin intermediul unei expozitii de postere.

In perioada 14 – 17 octombrie va avea loc traditionala expozitie cu vanzare de bijuterii din pietre pretioase si semipretioase, geode si flori de mina.

In „Saptamana Geologiei”, Muzeul National de Geologie, expozitia „Flori de mina” si expozitia de postere vor putea fi vizitate in intervalul orar 10.00 – 18.00, iar expozitia cu vanzare in intervalul 10.00 – 19.00.

Ziua de 14 octombrie a fost declarata, in acest an, „Ziua Culturii Libere”, iar intrarea va fi libera. Pentru celelalte zile, accesul se va face pe baza de bilet (8 lei/persoana). www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.