Acasă Uncategorized Bucuresti: Senatul vrea buget mai mare cu 32%

Bucuresti: Senatul vrea buget mai mare cu 32%

DISTRIBUIȚI

95102 – 22102010 – O prima varianta a proiectului de buget al Senatului pe 2011, care prevede o creştere cu aproximativ 32 de procente faţă de cel de anul trecut, se află în analiza chestorilor, a declarat, joi, chestorul Senatului  Ioan Chelaru . El a subliniat că Senatul va închide anul bugetar cu un deficit destul de mare şi, având în vedere proiectele pentru 2011, perspectiva nu este una prea bună, chiar dacă, în comparaţie cu 2010, pentru anul viitor se prevede o creştere de aproximativ 32%.

 

 

 

 

 

 

Chelaru a precizat că unul dintre proiectele pe care Senatul ar trebui, în mod obligatoriu, să îl realizeze este informatizarea, deoarece Parlamentul va trebui să se conecteze la documentele europene având în vedere , întrucât nu mai poate amâna luarea în dezbatere a actelor normative adoptate la Bruxelles.

Pe de altă parte, chestorul social-democrat a spus că există o solicitare din partea senatorilor de a se achiziţiona noi autoturisme. Conform lui Chelaru, necesitatea achiziţionării a 137 de noi autoturisme pentru birourile parlamentare se bazează şi pe un raport al Serviciului Auto din Senat care arată că reparaţiile autoturismelor din dotarea cabinetelor parlamentare „costă mai mult decât achiziţionarea unora noi”. Chestorul Senatului a precizat că proiectul de buget va intra în plen în cel mult două săptămâni, după definitivarea discuţiilor la nivel de chestori şi secretariatul general. Cele două Camere ale Parlamentului îşi adoptă singure bugetele. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.