Acasă Uncategorized Chisinau: PSD crede ca Republica Moldova nu trebuie sa aiba drapelul tricolor

Chisinau: PSD crede ca Republica Moldova nu trebuie sa aiba drapelul tricolor

DISTRIBUIȚI

95103 – 22102010 –Liderul Partidului Social-Democrat din Republica Moldova, Victor Şelin, a făcut declaraţii şocante în cadrul unei reuniuni electorale la Bălţi, care s-a desfăşurat în după amiaza zilei de joi, informează Deca-press.

Şelin a declarat la Bălţi că „nu vom rezolva problema transnistreană până când nu vom hotărî problema limbii ruse şi a steagului”. Liderul social-democrat este de părere că limba rusă trebuie să devină a doua limbă oficială în Republica Moldova, fără ca vorbitorii de alte limbi să fie obligaţi să o înveţe. „Trebuie să avem obraz! Dar nici să încălcăm drepturile vorbitorilor de limbă rusă”, a spus Şelin.

Victor Şelin a mai spus că tricolorul moldovenesc trebuie schimbat, pentru că seamănă cu cel al României. „Nu poate fi în Republica Moldova steagul tricolor. Cea mai bună variantă pentru noi este steagul lui Ştefan cel Mare, cu care domnitorul a apărat popoarele creştine”, a declarat Victor Şelin.

Liderul social-demcorat a lansat acuze şi la adresa intelectualilor. El a spus că „ei acum toţi au devenit români”, dar după ce venim noi la putere „nu vor mai fi nici pro-ruşi, nici pro-români, vor fi doar pro-moldoveni. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.