Acasă Uncategorized Bucuresti: Sorin Ovidiu Vantu ii va da in judecata pe Emil Boc,...

Bucuresti: Sorin Ovidiu Vantu ii va da in judecata pe Emil Boc, Elena Udrea si Sever Voinescu

DISTRIBUIȚI

94580 – 06102010 – Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat miercuri, după ce a fost audiat de procurorii Parchetului General, că îi va da în judecată pe premierul Emil Boc, pe ministrul Turismului, Elena Udrea, şi pe secretarul Camerei Deputaţilor, Sever Voinescu, pentru acuzaţiile pe care aceştia i le-au adus, şi anume că a organizat o lovitură de stat şi a furat banii de la FNI.

”Eu nu îmi schimb niciodată deciziile. Vor trebui să dovedească că eu am organizat o lovitură de stat şi că am furat banii de la FNI”, a declarat Vîntu, la întrebarea ziariştilor dacă îşi menţine decizia de a-i da în judecată pe cei trei.

Sorin Ovidiu Vîntu a venit miercuri la Parchetul General, fiind chemat în dosarul în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu fuga din ţară a lui Nicolae Popa. Vîntu a stat aproximativ o jumătate de oră în sediul Parchetului, refuzând să le spună ziariştilor de ce a fost chemat de procurori, însă le-a sugerat să întrebe conducerea SRI despre acest lucru. . www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.