Acasă Uncategorized Bucuresti: Taximetristii independenti protesteaza joi la sediul Ministerului Sanatatii

Bucuresti: Taximetristii independenti protesteaza joi la sediul Ministerului Sanatatii

DISTRIBUIȚI

94582 – 06102010 – Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi va protesta joi, între orele 13.00-15.00, în faţa sediului Ministerului Sănătăţii. Protestul este îndreptat împotriva art.259 alin.7 din Legea 95/2006, care prevede că persoanele fizice autorizate (PFA) sunt obligate, la încheierea contractelor de asigurări de sănătate, să plătească retroactiv contributiile sociale de sanatate pe ultimii cinci ani.

„În ultimii cinci ani taximetriştii independenţi (PFA) care au avut probleme de sănătate şi-au plătit din buzunarul propriu serviciile medicale. Dacă acele PFA care au beneficiat contra cost de serviciile medicale puse la dispoziţie de către Ministerul Sănătăţii îşi plăteşte retroactiv pe ultimii 5 ani asigurările de sănătate, li se restituie sumele cheltuite pe serviciile medicale?”, întreabă preşedintele Asociaţiei, Viorel Radu.

„Este o escrocherie a statului român care nu mai ştie unde şi în buzunarul cui să mai bage mâna. Vom cere demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila”, a adăugat Viorel Radu. . www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.