Acasă Uncategorized Bucuresti: „Zilele marului” in noua piata Obor

Bucuresti: „Zilele marului” in noua piata Obor

DISTRIBUIȚI

94802 – 13102010 – Circa 30 de tone de mere de toate soiurile aduse de producători autohtoni, expoziţie cu degustare şi vânzare de plăcinte făcute din acelaşi fruct de către societăţi mari de profil după o serie de reţete celebre, sunt numai câteva din surprizele cu care Primăria Sectorului 2 îi aşteptă pe toţi bucureştenii pentru a petrece împreună sărbătoarea „Zilelor mărului” în noua Piaţă Obor pe 16 şi 17 octombrie a.c. începând cu orele 10.00.

     O serie de producători din zonele renumite ale ţării pentru recoltele bogate de mere şi-au anunţat deja prezenţa în noua Piaţă Obor pentru a-şi comercializa la preţuri accesibile cele mai minunate fructe pe care le-au cules şi care i-au făcut deja celebri pentru aspectul, gustul şi calitatea lor deosebită.

      Unul dintre cei mai mari specialişti în procesarea merelor va aduce un aparat de preparare a sucurilor naturale şi va face demonstraţii “pe viu” de producere a celei mai sănătoase şi pline de vitamine băuturi energizante, absolut necesară pentru tonifierea organismului în perioadă de toamnă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.