Acasă Uncategorized Bucureşti: Presedintele Basescu vrea sa depolitizete complet Ministerul de Interne

Bucureşti: Presedintele Basescu vrea sa depolitizete complet Ministerul de Interne

DISTRIBUIȚI

95189 – 26102010 –  “Am primit raportul privind mitingul politistilor la o saptamana de la eveniente. Este un raport profesionist, dar sunt unele elemente de discutat in ceea ce priveste continutul. Ma refer la responsabilitatile care au dus la evenimente, dar si la politizarea ministerului care face ca sefii de inspectorate sa fie numiti pe criterii politice”, a declarat ieri presedintele Traian Basescu. Preşedintele a afirmat ca doreste sa discute raportul cu conducerea MAI si cu noul ministru.

 

 

 

 

 

“Sper ca saptamana viitoare sa am o discutie pe acel raport cu conducerea MAI, cu sefii de arme si cu noul ministru. Am dorit sa ii dau un ragaz minimal acestuia pentru a se pune la punct cu problemele din minister. Trebuie sa depolitizam complet acest minister”, a mai adaugat Traian Basescu.

Presedintele a adaugat ca nu doreste sa revina asupra deciziei de a folosi serviciile Politiei Rutiere deoarece vrea “sa ramana un om liber”. “Vreau sa fiu un om liber, de ca sa umblu cu politia dupa mine? Vreme de cinci ani am umblat jumatate din vreme cu un Golf, fara politia dupa mine. Mie imi place sa conduc masina. Gestul meu nu trebuie intrepretat ca o noutate, vreau sa ma simt liber. Am incercat sa nu fiu prins in structurile statului”, a mai adaugat Basescu, citat de Optimal Media. – www.poromptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.