Acasă Uncategorized Chisinau: „Scorpions” au primit in dar un butoias cu vin si un...

Chisinau: „Scorpions” au primit in dar un butoias cu vin si un covor cu chipul lui Stefan cel Mare de la premierul Filat

DISTRIBUIȚI

94896 – 15102010 –   Prim-ministrul Vlad Filat, însoţit de membrii familiei sale, a avut joi seara o întrevedere cu membrii formaţiei „Scorpions”, care au susţinut un concert pe stadionul Zimbru din Chişinau.

Membrii formatiei „Scorpions” au spus ca se afla pentru prima data in Republica Moldova si sint impresionati de tara noastra, precizind ca vinul moldovenesc este extrem de bun. Ei s-au aratat convinsi ca seara de 14 octombrie va ramine una de neuitat pentru locuitorii capitalei.

Premierul la rândul său a declarat: ” Cunosc creatia „Scorpions” de mic copil. Aceasta a avut o mare influenta asupra mea” şi că ”e important pentru mine personal că această legendă vie a venit în R. Moldova”

Primul-ministrul a facut şi cadouri membrilor formaţiei, printre acestea fiind şi un butoias cu vin si un covor pe care este tesut chipul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.