Acasă Uncategorized Chisinau: Scorpions concerteaza pe stadionul Zimbrul de hramul orasului Chisinau

Chisinau: Scorpions concerteaza pe stadionul Zimbrul de hramul orasului Chisinau

DISTRIBUIȚI

94850 – 14102010 –  Astăzi este Hramul oraşului Chişinău, al doilea mare oras romanesc, transmite Romanian Global News.

Primăria Chişinăului a pregătit un grandios concert pentru acest eveniment, la care participă vedete ale muzicii din cele doua state romanesti.

La orele 8.30, la Catedrala „Naşterea Domnului” a fost Sfânta Liturghie, după care, în Piaţa Marii Adunări Naţionale a avut  loc ceremonia de deschidere solemnă a sărbătorii oraşului. Mesaje de felicitate au adresat  primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi membrii delegaţiilor din România, Suedia, Lituania, Ucraina şi alte ţări.

Pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt îşi vor expune producţia 63 de agenţi economici din toate sectoarele Chisinaului, iar în scuarul Catedralei „Naşterea Domnului” şi în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” vor fi vernisate expoziţii de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică.

La orele 13.00, în Grădina Publică a început omagierea persoanelor în vârstă, a elevilor şi studenţilor din municipiu cu merite deosebite în domeniul ştiinţei, medicinii, culturii şi sportului, menţionaţi cu bursa Primăriei municipiului Chişinău.

Marele spectacol va începe la 16.00 şi va dura opt ore. În acest an de hram vor fi alături de chişinăuieni interpreţii Cătălin Crişan, Dinu Iancu Sălăjanu, Irina Loghin, care va evolua împreună cu Orchestra „Lăutarii”. Seara va fi încheiată de Dan Bălan cu un recital excepţional după care vor fi lansate focurile de artificii.

In aceasta seara, la Stadionul „Zimbru”, va avea loc concertul legendarei trupe „Scorpions”. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.