Acasă Uncategorized Montreal: Lucian Bute isi pune in joc titlul de campion mondial la...

Montreal: Lucian Bute isi pune in joc titlul de campion mondial la Montreal pe 15 octombrie

DISTRIBUIȚI

94714 – 11102010 – Campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF, Lucian Bute (26-0, 21 KO), va boxa vineri, 15 octombrie, la Centre Bell din Montréal, cu americanul Jesse Brinkley (35-5,22 KO), aspirantul numarul 1 la centura de campion, transmite Romanian Global News.

Ajuns la varsta de 33 de ani, Brinkley joaca „meciul la care a visat toata viata”, primul din cariera lui cu centura pe masa. El va face totul pentru „a aduce centura de campion cu el, in Statele Unite”, dupa cum a declarat imediat dupa anuntarea Galei din octombrie.

Desi porneste ca mare favorit in aceasta partida, Lucian (30 de ani) nu-si subestimeaza adversarul: „La acest nivel este foarte periculos sa-ti privesti adversarul de sus, iar Brinkley a surprins pe multa lume in ultimele lui partide”, a declarat Lucian Bute pentru presa ca na­diana.

O surpriza placuta pentru amatorii romani de box este vestea ca Adrian Diaconu va urca din nou in ring, dupa aproape un an de la ultimul lui meci. Diaconu va boxa si el in Gala din 15 octombrie, iar adversar ii va fi boxerul american Omar Sheika. La 33 de ani, acesta numara 30 de victorii (21 prin KO) si 9 infrangeri. Adrian are 32 de ani, 26 de victorii (15 prin KO) si doar 2 infrangeri, ambele in fata celui care i-a smuls centura de campion, quebechezul Jean Pascal. O victorie asupra lui Sheika ar putea sa-l propulseze pe boxerul nostru in pozitia de a lupta din nou pentru titlul de campion mondial.

Un alt motiv pentru ca romanii iubitori de box de la Montréal sa mearga la Gala din 15 octombrie va fi prezenta, in ring, a celui de-al treilea pugilist roman de la Interbox. Jo Jo Dan va lupta in fata argentinianului Andres Pablo Villafane (16-5-3, 5 KO). Cu un palmares foarte bun (26 de victorii, 14 prin KO, si doar o infrangere (discutabila, in fata turcului Selcuk Aydin, la Istanbul), Jo Jo Dan, 29 de ani, revine dupa mai multa vreme in fata fanilor lui de aici, dupa ce ultimele trei meciuri le-a boxat in afara Montréalului. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.