Acasă Uncategorized Semenic: Prins de jandarmi cum se distra tragand cu pistolul Beretta intr-un...

Semenic: Prins de jandarmi cum se distra tragand cu pistolul Beretta intr-un indicator rutier

DISTRIBUIȚI

94811 – 13102010 – Un echipaj de jandarmerie montană care asigura măsurile de ordine publică pe raza staţiunii Semenic, a auzit, marţi după amiază, un zgomot similar celui produs de tragerea unor focuri de armă.

Jandarmii s-au deplasat imediat în zona de unde s-a auzit zgomotul, iar la faţa locului l-au descoperit pe Nicolae V., de 60 ani, din localitatea Fântâna Domnească, judeţul Mehedinţi. Asupra bărbatului s-a descoperit un pistol „Beretta”, de calibrul 9mm, cu două încărcătoare, din care unul conţinea opt cartuşe, precum şi alte 14 cartuşe. Bărbatul a declarat jandarmilor că deţine permis de port-armă pentru pistol şi a dorit să exerseze având ca ţintă un indicator rutier aflat în apropiere. În urma verificării zonei, jandarmii au descoperit un indicator rutier care prezenta nouă orificii care puteau proveni de la focurile de armă trase de bărbat, iar în apropiere au găsit şase tuburi de cartuş de calibrul 9mm.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare fiind susceptibil de comiterea infracţiunilor de „Uz de armă letală, fără drept”, şi „Faptă săvârşită cu intenţie de a sustrage, distruge, degrada ori de a aduce in stare de neintrebuintare indicatoarele, semafoarele, amenajările rutiere sau crearea de obstacole pe partea carosabilă”.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru continuarea cercetărilor, iar pistolul, împreună cu încărcătoarele şi cartuşele au fost predate Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reşiţa. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.