Acasă Uncategorized Stalpu, Giurgiu: Doi militari morti inttr-un accident petrecut in judetul Giurgiu

Stalpu, Giurgiu: Doi militari morti inttr-un accident petrecut in judetul Giurgiu

DISTRIBUIȚI

94927 – 18102010 – Doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucureşti şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs duminică, 17 octombrie, în jurul orei 10.00. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Rutieră, autoturismul Matiz în care se aflau cei patru militari, proprietate personală  a unuia dintre ei,  se deplasa regulamentar pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, când, în dreptul localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, a fost lovit frontal de o autoutilitară Ford care a intrat pe contrasens.

În urma impactului, soldatul Gheorghe Glăvan a decedat pe loc, iar soldatul Nicuşor Zlatea a decedat în drum spre spital. Şoferul autoturismului, fruntaşul Florin Damalan, a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti, fiind diagnosticat cu politraumatisme, iar un alt militar, soldatul Nicolae Zavera, a fost internat, cu diagnosticul de dublă fractură de mandibulă, în Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Organele de Poliţie Rutieră continuă cercetările, iar o comisie numită la nivelul Batalionului 495 Infanterie va cerceta împrejurările producerii accidentului.

Ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea şi conducerea Armatei îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii celor doi militari, sunt alături de familiile îndoliate şi urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a celor doi militari răniţi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.