Acasă Uncategorized Torino: Comisarul European Ciolos, la evenimentul torinez Terra Madre

Torino: Comisarul European Ciolos, la evenimentul torinez Terra Madre

DISTRIBUIȚI

95077 – 21102010 – Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, va participa in perioada 21 –  25 octombrie la manifestarea Terra Madre din Torino, transmite Romanian Global News.

Este pentru prima oara cand un comisar european participa la acest eveniment compus din Salonul Gustului si Terra Madre.

Comisarul Ciolos se va afla joi, 21 octombrie, de la orele 12.00, la standul Comisiei Europene si va participa la o dezbatere pe tema „Ce viitor pentru tinerii agricultori in politica agricola comuna dupa 2013?”.

La Torino vor ajunge peste 5.000 de producatori din 162 de tari care vor dedica intreaga manifestare unui binom foarte actual: hrana si teritoriu. Circa 1.500 de oaspeti sunt gazduiti gratuit, ca in fiecare an, de catre familli din Torino care isi exprima dorinta de a-i gazdui.

In deschiderea evenimentului la Reggia di Venaria va fi prezentat, miercuri 20 octombrie, ghidul „Slow Wine”.

Potrivit unei declaratii facute in cadrul Comisiei de Cultura a Consiliului local de presedintele Slow Food, Roberto Burdese, aceasta este „cea mai buna editie de pana acum a Salonului Gustului si a manifestarii Terra Madre”. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.