Acasă Uncategorized Bucuresti: Conducerea PRM refuza executarea ordinului judecatoresc de evacuare a sediului central

Bucuresti: Conducerea PRM refuza executarea ordinului judecatoresc de evacuare a sediului central

DISTRIBUIȚI

96209 – 26112010 – Conducerea PRM nu vrea să execute ordinul de evacuare a imobilului, retrocedat în baza unei hotărâri a Judecătoriei Sectorului 1.

Corneliu Vadim Tudor a discutat, vineri, în biroul său cu executorul judecătoresc şi cu avocatul părţii care a obţinut decizia de evacuare. Liderul PRM i-a acuzat pe aceştia că sunt mafioţi şi le-a spus că doar peste cadavrul său vor obţine sediul.

Preşedintele PRM a spus că formaţiunea sa nu va părăsi imobilul din Str. Emile Zola nr. 2 deşi a fost executat silit. Vadim riscă să rămână şi fără cabinetul de europarlamentar, aflat în aceeaşi clădire.

„Vedem acum adevărata Mafie din România”, a declarat Vadim. „Vă daţi seama dacă PRM-ul, de patru ori partid parlamentar şi acum partid europarlamentar, este tratat în acest fel, vă daţi seama că aceşti oameni sunt în stare să omoare oamenii cu zile”, a spus Vadim Tudor.

Liderul PRM susţine că PDL a influenţat decizia instanţei şi l-a atacat pe şeful statului: „Sunt demnitar european! Mă scoate pe mine cu mascaţi vagabondul ăsta, beţivul ăsta nenorocit de Băsescu? O să vadă el ce îi fac eu!”

La balconul sediului PRM atârnă spânzurate două manechine, cu fotografiile lui Traian Băsescu şi ministrului Elena Udrea şi pe clădire a fost afisat și un banner cu mesajul „Tovarăşe Ceauşescu, fă-i chemare lui Băsescu”, textul fiind încadrat de două cruci negre şi de portretele lui Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.