Acasă Uncategorized Bucuresti: Ministerul Turismului finanteaza un meci al lui Lucian Bute la Bucuresti

Bucuresti: Ministerul Turismului finanteaza un meci al lui Lucian Bute la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

95892 – 17112010 – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) şi pugilistul Lucian Bute au semnat un parteneriat, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Elena Udrea. Ministerul va susţine financiar un meci al lui Lucian Bute la Bucureşti anul viitor, iar Lucian Bute va participa la evenimentele de promovare a brandului turistic şi promovarea României ori de câte ori va avea ocazia. „Ne-am dori ca unul dintre meciurile pe care Lucian Bute le va avea în viitor să fie în Bucureşti, iar colaborarea pe care am semnat-o prevede

 

 

 

 

 şi susţinerea de către MDRT a acestui lucru, pentru că un astfel de meci va atrage atenţia întregii lumi asupra Bucureştiului”, a adăugat Udrea.

Ministrul a spus că în contractul cu Bute se prevede posibilitatea participării acestuia la evenimentele de promovare a brandului turistic şi promovarea României ori de câte ori va avea ocazia.

„Pentru mine e o mare onoare să fie alături de alţi sportivi care au promovat România. Sper din tot sufletul să boxez anul viitor, în vară în România”, a declarat Lucian Bute. El crede că meciul ar trebui disputat în Bucureşti şi, deoarece Sala Polivalentă ar fi foarte mică, Bute propune disputarea meciului pe stadionul Lia Manoliu sau pe Cotroceni.”Cred că 10.000-15.000 de români pot veni ca să mă susţină”, apreciază pugilistul.

Udrea a explicat că sprijinirea financiară a meciului de box la Bucureşti face parte din campania de promovare a brandului, care va fi finanţată din fonduri europene.

Udrea a evitat să anunţe suma cu care va fi susţinută disputarea meciului în România şi nici cu cât va fi remunerat Lucian Bute pentru campania de promovare.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şasea oară, după ce l-a învins pe Jesse Brinkley, prin KO, în repriza a noua, într-un meci disputat pe 16 octombrie, la Centre Bell din Montreal. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.