Acasă Uncategorized Bucuresti: Salonul National de Creatie si Inventica pentru Tineret, intre 18 si...

Bucuresti: Salonul National de Creatie si Inventica pentru Tineret, intre 18 si 22 noiembrie

DISTRIBUIȚI

95950 – 18112010 – Autoritatea Naţională pentru Sport si Tineret (ANST), în parteneriat cu Comisia Naţională a României pentru UNESCO, Junior Achievement Romania, Asociaţia Forum IT şi Societatea Română de Radiodifuziune, organizează în perioada 18-22 noiembrie 2010, la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti, cea de a IX-a ediţie a „Salonului Naţional de Creaţie şi Inventică pentru Tineret”.

Salonul este organizat în cadrul Târgului Internaţional „Gaudeamus-Carte de învăţătură”.

Evenimentul se adresează  tinerilor cu vârste între 14 şi 35 de ani şi îşi propune să ofere o abordare mai largă a noţiunii de inventică şi creativitate, să îndrepte atenţia tinerilor spre o economie a viitorului, o economie aflată la confluenţa dintre cultură, artă, ştiinţă şi economie ca premisă a unei dezvoltari durabile.

În cadrul salonului vor avea loc mesele rotunde cu tema Biblioteca Digitală, respectiv Educaţia Antreprenorială, precum şi concursul de invenţii şi creaţii pentru tinerii ale căror invenţii sau creaţii se încadrează în următoarele secţiuni: ştiinţe aplicate, tehnologia informaţiei,  creaţie tehnică, creaţie artistică, inovaţie şi antreprenoriat.

Salonul Naţional de Creaţie şi Inventică pentru Tineret îşi propune să asigure vizibilitate şi să promoveze rezultatele ideilor tinerilor în diverse domenii creative şi inovative, să pună în contact tinerii creatori cu mediul de afaceri, să iniţieze dezbateri relevante şi constructive pe aceste domenii de interes pentru tineri şi să creeze un spaţiu al inovării şi creaţiei pentru tineri la nivel naţional. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.