Acasă Uncategorized Bucureşti: Dan Voiculescu vede o alta putere în februarie 2011 şi visează...

Bucureşti: Dan Voiculescu vede o alta putere în februarie 2011 şi visează din nou la suspendarea preşedintelui

DISTRIBUIȚI

95613 – 09112010 – România are o problemă majoră – instabilitatea politică, o instabilitate care aduce după ea instabilitate economică, care aduce după ea o rezervă a investitorilor străini, care se vor abţine de la a investi pe termen lung şi mediu, a declarat, luni seara, vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu la Sinteza Zilei. Preşedintele fondator al Partidului Conservator este de părere că actuala coaliţie care conduce ţara este “foarte fragilă” şi este “foarte posibil să fie răsturnată” până la 1 februarie 2011.

 

 

 

 

 

 

 

“Există o coaliţie la putere care este foarte fragilă şi care este foarte posibil să fie răsturnată. Cred că până la 1 februarie vom avea mişcări în interiorul Parlamentului, care vor crea o nouă majoritate parlamentară, care, conform teoriei mele, va trebui să-l suspende pe preşedinte”, a spus senatorul. Dan Voiculescu susţine că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să ştie că dezvoltarea industriei este strâns legată de consum. “Cred că ne-am obişnuit toţi să ne uităm în gura lui Traian Băsescu şi nu ne învăţăm minte că acest om nu are nicio legătură cu funcţia pe care o deţine. Spune numai prostii, (…) domnul preşedinte ar trebui să ştie că dacă nu se dezvoltă consumul nu se dezvoltă industria”.

Initierea actiunii suspendarii lui Traian Basescu din 2007 l-a avut in centru tot pe Dan Voiculescu, dar atunci rezultatele referendumului – 75% dintre romanii prezenti atunci la vot “nu” au dorit sa il demita pe Traian Basescu – au făcut de râs opoziţia. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.