Acasă Uncategorized Europarlamentarul Monica Macovei conduce delegația PE care va monitoriza alegerile de duminica...

Europarlamentarul Monica Macovei conduce delegația PE care va monitoriza alegerile de duminica din Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

96167 – 25112010 – Alegerile din Republica Moldova, din 28 noiembrie, vor fi monitorizate şi de o delegaţie a Parlamentului European, formată din patru eurodeputaţi – Monica Macovei (PPE), Elena Băsescu (PPE), Cătălin Ivan (S&D) şi Laima Liucija Andrikiene (PPE). Delegaţia PE, care va fi condusă de eurodeputatul Monica Macovei, se va afla la Chişinău în perioada 26-29 noiembrie. Potrivit Monicăi Macovei, corectitudinea alegerilor din Republica Moldova din 28 noiembrie este esenţială.

 

 

 

 

Membrii delegaţiei PE vor discuta cu reprezentanţii partidelor politice, mass-media şi ai organizaţiilor neguvernamentale şi vor participa la prezentările misiunii pe termen lung a ODIHR/OSCE cu privire la pregătirea alegerilor. Duminică, cei patru europarlamentari vor observa mai multe secţii de votare din Chişinău şi alte localităţi din Republica Moldova.

Conform programului anunţat de PE, o conferinţă de presă a şefilor delegaţiilor PE, OSCE/ODIHR şi Adunării Parlamentare a Consiliului Europei va avea loc luni 29 noiembrie. Cu acest prilej, eurodeputata Monica Macovei va prezenta concluziile misiunii delegaţiei PE de observare a alegerilor din R. Moldova. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.