Acasă Uncategorized Ghermanesti, Ilfov: Mascatii au navalit, din greseala in casa unui om de...

Ghermanesti, Ilfov: Mascatii au navalit, din greseala in casa unui om de afaceri din Ghermanesti

DISTRIBUIȚI

96106 – 24112010 – Omul de afaceri Nicolae Georgescu din Ghermăneşti, judeţul Ilfov, s-a trezit, miercuri, la orele 6.00, în casă cu mai mulţi mascaţi de la Poliţie. După ce i-au spart geamurile şi au răvăşit lucrurile, poliţiştii i-au spus omului că au un mandat de percheziţie şi caută obiecte interzise la vânzare. „M-am trezit cu ei peste mine în dormitor. Am crezut că sunt hoţi. Am coborât la parter şi l-am văzut pe fiul meu de 17 ani, întins pe jos, cu arma la cap. Am înlemnit. Mi-au spus că sunt de la Poliţia Capitalei şi caută obiecte interzise la vânzare”, a povestit omul de afaceri.

După ce au scotocit peste tot, poliţiştii nu au găsit decât cinci telefoane mobile şi un pistol cu gaze deţinut legal de Nicolae Georgescu. Apoi mascaţii i-au explicat omului că, de fapt, îl caută pe Nuţu Balint, urmărit general pentru tentativă de omor. Au întocmit un proces verbal, şi-au cerut scuze şi au plecat.

Familia Georgescu spune că nu are nicio legătură cu persoana urmărită. „Nu îl cunosc pe acest om de care vorbeau poliţiştii. Consider însă că imaginea noastră a fost cumva pătată. Comunitatea în care trăim este destul de mică. Acum vecinii or să creadă că suntem infractori. Fiul meu este şocat. A plecat la şcoală, dar se simţea foarte rău. A stat cu arma la tâmplă, nu este un lucru obişnuit. Eu nu cred că cineva ar fi vrut să-mi facă rău. Cercul meu de cunoştinţe este foarte restrâns, iar firmei pe care o aveam i-am suspendat activitatea acum două luni. Încă nu îmi revin din şoc, mă întreb tot timpul ce informaţii au avut ei şi de ce nu le-au verificat înainte să intre peste oameni nevinovaţi”, a mai spus Georgescu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.