Acasă Uncategorized Sadu, Gorj: O femeie a fost ranita in urma unui incendiu la...

Sadu, Gorj: O femeie a fost ranita in urma unui incendiu la Uzina de armament din Sadu

DISTRIBUIȚI

95853 – 16112010 – O femeie a fost rănită, marţi, la Uzina de armamanent Sadu, din judeţul Gorj, în urma producerii unui incendiu. Iniţial s-a crezut că este vorba despre o explozie.

Incendiul de marţi s-a produs în jurul orelor 10.00. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a suferit arsuri la nivelul feţei, fiindu-i afectate în special pleoapele. Aceasta a fost transportată de urgenţă la un spital din Târgu Jiu, însă urmează să fie transferată în Capitală, transmite Antena 3.

„Nu este vorba despre o explozie, ci despre o aprindere cu flacără mai mare într-o zonă în care se lucra cu fosfor”, a explicat directorul general al Uzinei Mecanice Sadu, Lori Boian.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru a verifica împrejurările în care s-a produs incidentul.

În urmă cu doar două săptămâni, o angajată a Uzinei de Armament din Sadu a fost grav rănită, după ce capsele pe care le încărca în secţia de pirotehnie i-au explodat în faţă. Femeia de 38 de ani a ajuns la Spitalul Militar din Capitală cu răni grave la ambii ochii şi de gradul doi si trei pe corp.

Incidentul din 4 noiembrie s-a produs în momentul în care femeia făcea curăţenie în secţia de muniţie a uzinei de la Sadu. Din cauze necunoscute, o capsă a sărit în aer, ceea ce a dus la o reacţie în lanţ. Au explodat şi altele, iar bucăţi din ele pur şi simplu i s-au înfipt în faţă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.