Acasă Uncategorized Bucureşti: Bradul lui Moş Magiun la Muzeul Ţăranului Român

Bucureşti: Bradul lui Moş Magiun la Muzeul Ţăranului Român

DISTRIBUIȚI

96554 – 09122010 – „Bradul lui Mos Magiun!” va asteapta in perioada 10-12 decembrie 2010, la Muzeul Taranului Roman. Sub Bradul Mosului se vor gasi cadouri pentru toti cei dragi si cele mai alese bucate romanesti si italienesti. Intrarea este libera.

Mos Magiun a strans cele mai alese bucate din toate colturile tarii pentru ca toata lumea sa se poata bucura de savorile autentice romanesti. Pastrame, branzeturi rafinate cu chimen, busuioc sau in coaja de brad, carnati si alte preparate din carne de porc, produse italienesti de cea mai buna calitate, pastrame de rata si de gasca, dulceturi dintre cele mai alese (chiar si fara zahar pentru cei care vor sa manance sanatos), miere si tot felul de produse apicole, magiun de Topoloveni… Produsele vor fi cumparate direct de la producatori, iar fiecare in parte poate spune istoria preparatelor pe care le vinde.

In cuptorul din curtea Muzeului Taranului Roman, Marius Tudosiei de la Bacania Veche, va pregati bucate dintre cele mai alese: varzari, painici cu diverse adaosuri si cate si mai cate. Asociatia Valea Asaului va aduce ceaune de sarmale de post cu ghebe, care se vor incalzi pe plita cuptorului, iar mamaliga va fi facuta pe loc. La desert, Mondo di pasta  va pregati mar copt cu magiun!

Chemarea lui Mos Magiun nu este doar pentru gurmanzi. Targul este si o oportunitate de a cumpara cadouri unicat pentru cei dragi: icoane, cosmetice, decoratiuni, globuri pentru bradul de Craciun, obiecte vestimentare, produse de pielarie, ceramica, jucarii.

Bradul lui Mos Magiun, impodobit cu decoratiuni delicioase din bucate traditionale romanesti, va fi donat la final unei case copii, iar micutii vor sustine un recital de colinde. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.