Acasă Uncategorized Bucureşti: Festivalul Brazilor de Crăciun a strâns fonduri caritabile de 275.000 euro

Bucureşti: Festivalul Brazilor de Crăciun a strâns fonduri caritabile de 275.000 euro

DISTRIBUIȚI

96601 – 10122010 – Brazii creaţi de 20 de designeri români, cărora li s-au adăugat cei realizaţi de copiii de la Mark Twain International School, Şcoala Europeană şi Salvaţi Copiii România, au fost licitaţi în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Brazilor de Crăciun, fondurile colectate fiind de  274.490 de euro. Banii vor asigura suportul necesar şcolarizării a copiilor din cele 43 de centre socio-educaţionale ale Salvaţi Copiii.

În cadrul Galei au fost strânse fonduri din biletele de tombolă, sponsorizările pre-eveniment şi din licitarea celor 23 de brăduţi creaţi în exclusivitate pentru unul dintre cele mai ample evenimente caritabile din România.

Cea mai mare sumă, de 25.000 euro, a fost licitată pentru brăduţul imaginat de copiii de la Salvaţi Copiii, prin generozitatea lui Marius Ivan (10.000 euro) şi a  companiei Henkel Romania (15.000 euro). Bradul, realizat cu migală din pagini de cărţi, a fost creat cu gândul la poveştile care fac din copilărie un tărâm magic şi va rămâne, potrivit tradiţiei,  la Organizaţia Salvaţi Copiii România.

„Salutăm gestul extraordinar al tuturor celor care, chiar şi în acest an dificil din punct de vedere economic, au demonstrat că empatia şi grija faţă de ceilalţi, mai ales când vorbim despre copiii din medii sociale defavorizate, există. Este minunat că am putut strânge suma de 275.000 euro, atât de necesară pentru sprijinirea a peste 8.000 de copii, care merită toate eforturile noastre. Mulţumiri speciale merg către designerii care şi-au pus în joc imaginaţia,  creând brăduţi de poveste, precum şi către persoanele şi companiile care, cu generozitate, au fost alături de copii. Fondurile astfel colectate vor fi folosite pentru integrarea socială şi şcolară a copiilor vulnerabili”, spune Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.