Acasă Uncategorized Bucureşti: Guvernul şi-a amintit că trebuie să mai dea bani pentru “Lia...

Bucureşti: Guvernul şi-a amintit că trebuie să mai dea bani pentru “Lia Manoliu”

DISTRIBUIȚI

 – 96997 – 28122010 – Guvernul şi-a amintit că trebuie să mai dea bani pentru construirea Stadionului “Lia Manoliu”. La 28 decembrie, a fost alocată o primă parte din contribuţia financiară a Guvernului la construcţia stadioanelor “Lia Manoliu” din Bucureşti şi “Ion Moina” din Cluj Napoca. Banii se alocă din Fondul de Rezervă bugetară.Pentru realizarea Stadionului “Lia Manoliu” a fost alocată suma de 35 milioane de euro (145 milioane de lei). “Intenţionăm să finalizăm lucrările la stadionul Lia Manoliu în aşa fel încât să putem organiza, în 2012, finala UEFA Champions League”, a precizat ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, confundând cea mai important competiţie cu UEFA League.

 

 

Pentru stadionul “Ion Moina”, din Cluj-Napoca, a fost alocată suma de 14 milioane de euro, adică aproximativ 60 milioane de lei. “La nivel naţional vor fi minim două stadioane cu care România va putea să intre în competiţie, pentru a găzdui astfel de evenimente sportive de nivel internaţional”, a concluzionat Udrea.

Guvernul s-a angajat să sprijine administraţiile care investesc în construcţia de stadioane la standarde FIFA şi UEFA, cu 50% din valoarea investiţiei, a anunţat, la rândul său, Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Executivului.- www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.