Acasă Uncategorized Bucureşti: Mai mulţi poliţişti de frontieră în perioada Sărbătorilor

Bucureşti: Mai mulţi poliţişti de frontieră în perioada Sărbătorilor

DISTRIBUIȚI

96787 – 17122010 – Apropierea sărbătorilor de iarnă readuce în ţară mulţi dintre cetăţenii români aflaţi în străinătate, pentru a-şi petrece aceste zile împreună cu familia şi rudele, dar şi cetăţeni străini care doresc să-şi petreacă zilele de vacanţă în România. De asemenea, mulţi cetăţeni români şi-au planificat petrecerea acestor zile în străinătate.

Ca urmare a acestui fapt, în luna decembrie, în punctele de trecere a frontierei, se înregistrează o creştere a traficului de persoane şi mijloace de transport, sens în care, pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română a luat măsuri pentru ca tranzitul să se efectueze în condiţii normale.

Astfel, în următoarea perioadă, 3.000 poliţişti de frontieră vor desfăşura, zilnic, activităţi de supraveghere şi control a frontierei de stat.

Punctual, pentru realizarea unui control de frontieră eficient şi fluent, conducerea Poliţiei de Frontieră Române a dispus suplimentarea personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv creşterea numărului arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, dacă situaţia o impune. De asemenea, se constituie o rezervă de personal, atât la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, cât şi în cadrul structurilor teritoriale, formată din ofiţeri specializaţi care vor fi pregătiţi să acţioneze, dacă este necesar. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.