Acasă Uncategorized Bucureşti: Vanghelie a atins culmea nesimţirii: a tăiat şi a pârlit porcul...

Bucureşti: Vanghelie a atins culmea nesimţirii: a tăiat şi a pârlit porcul între blocuri

DISTRIBUIȚI

– 96992 – 28122010 –

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a atins culmea nesimţirii după ce marţi după-amiază a tăiat porcul “după datină” în Parcul Sebastian, între blocuri, acolo unde timp de o săptămână, până pe 30 decembrie inclusiv, locuitorii din blocuri sunt terorizaţi de zgomotul infernal făcut de formaţiile care cântă seară de seară mai bine de patru ore. Vanghelie, care vrea să recupereze din terenul electoral pierdul în ultimul an, a pregătit peste 2.000 de porţii de mâncare pentru săracii din sector, majoritatea veniţi din zonele Rahova şi Ferentari.

 

Alături de porţia de mâncare, pomanagiii primesc şi unul sau mai multe pahare cu vin fiert.

            Unul dintre cei zece porci pe care Marian Vanghelie i-a pus la bătaie a fost sacrificat şi pregătit exact în parc, sub ochii curioşilor. Nimeni nu şi-a pus problema că în acest fel ar putea fi îmbolnăvită un mare număr de oameni.

            Surprinzător este că deşi angajaţii Primăriei 5 şi ai ADP Sector 5 au protestat în urmă cu o săptămână pentru că nu au primit salariile de mai multe luni, Vanghelie a găsit imediat resurse pentru pomenile din parc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.