Acasă Uncategorized Argeș: Judecătorii deliberează în cazul președintelui CJ Argeș

Argeș: Judecătorii deliberează în cazul președintelui CJ Argeș

DISTRIBUIȚI

Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a ajuns la Tribunalul Argeș, procurorii solicitând prelungirea mandatului de arestare emis ieri pe numele său. La intrarea în Tribunal, Nicolescu a fost așteptat de aproximativ 200 de persoane – membri ai familiei, membri de partid, cunoscuți, care însă nu au manifestat și nici nu au purtat pancarte sau bannere. Potrivit unor surse PROMPT MEDIA, în acest moment judecători deliberează cu privire la solicitarea procurororilor.

Constantin Nicolescu a fost reținut miercuri de procurorii DNA, care îl acuză

de mai multe fapte de corupție (luare de mită de la omul de afaceri Cornel Penescu și fraudarea unor fonduri europene). Miercuri dimineață biroul președintelui CJ Argeș a fost percheziționat de procurorii DNA, informațiile indicând suspiciuni ale procurorilor în legătură cu acordarea unor fonduri către Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Seara, după reținerea lui Constantin Nicolescu, DNA a făcut precizări în legătură cu acuzațiile formulate împotriva acestuia, printr-un comunicat de presă prezentând trei cazuri de suspiciuni de corupție în care este implicat numele președintelui CJ.

Președintele PSD, Victor Ponta, susține că reținerea și acuzațiile împotriva lui Constantin Nicolescu sunt o vendetă politică, având în vedere mitingul de protest care a avut loc marți la Mioveni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.