Acasă Uncategorized Bucuresti: Angajarile la SGG sunt doar suspendate, nu anulate

Bucuresti: Angajarile la SGG sunt doar suspendate, nu anulate

DISTRIBUIȚI

97438 – 14012011 Prim-ministrul Emil Boc a solicitat în Guvern ca personalul Unităţii pentru parteneriatul public-privat (PPP) din Ministerul Finanţelor Publice (MFP) să fie transferat la noua Unitate centrală pentru parteneriatul public-privat din subordinea Secretariatului General al Guvernului (SGG). Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al guvernului, spune că premierul a anulat astfel concursul de angajare programat pentru 24 ianuarie pentru încadrarea de personal la viitoarea Unitate centrală PPP. ”Prim-ministrul Emil Boc a cerut ca, înainte de a se face angajări, personalul care lucrează la Unitatea pentru parteneriatul public-privat din Ministerul de Finanţe să fie transferat la Palatul Victoria”, a spus Ioana Muntean.

Premierul nu renunță însă definitive la idea angajarilor în govern, pentru că angajarea personalului pentru direcţia generală din subordinea SGG ar putea fi reluată ”în funcţie de posturile disponibile, după încadrarea specialiştilor aduşi de la Ministerul Finanțelor”.

Unitatea centrală pentru coordonarea parteneriatului public-privat din cadrul SGG a primit, prin lege, rolul de instituţie centrală în domeniul proiectelor de parteneriat public-privat şi are ca atribuţie principală îndrumarea şi monitorizarea partenerilor publici şi a investitorilor privaţi interesaţi în activitatea de organizare şi derulare a unui proiect de parteneriat public-privat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.