Acasă Uncategorized Braşov: O locuinţă a sărit în aer la Braşov

Braşov: O locuinţă a sărit în aer la Braşov

DISTRIBUIȚI

97441 – 14012011 O locuinţă situată în centrul municipiului Braşov a explodat vineri dimineaţă. În urma deflagraţiei, o femeie a fost rănită. Din primele informaţii reiese că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, conform Antena 3. Incidentul a avut loc în jurul orelor 8:30. Femeia a coborât la parterul imobilului, unde se afla bucătăria. În momemntul în care a aprins lumina, clădirea a sărit în aer.

La momentul producerii deflagraţiei, în locuinţă se mai afla un copil de 3 ani. Din fericire, acesta nu a fost rănit. Femeia, în schimb, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Braşov.

Unul dintre pereţii exteriori ai clădirii a fost grav afectat, existând şanse să se prăbuşească. În urma incidentului, echipele de intervenţie trimise la faţa locului au oprit alimentarea cu gaz a imobilului.

Potrivit locuitorilor din zonă, contorul de gaze a fost mutat de curând, acesta putând fi motivul pentru care s-a format acumularea care a dus la producerea deflagraţiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.