Acasă Uncategorized Bucuresti: Primăria Capitalei scoate la concurs posturile de director în spitalele bucurestene

Bucuresti: Primăria Capitalei scoate la concurs posturile de director în spitalele bucurestene

DISTRIBUIȚI

97075 – 03012011 – Posturile de manager în spitalele aflate în administrarea Primăriei Capitalei vor fi scoase la concurs, candidatii urmând să sustină, la sfârsitul lunii ianuarie un test grilă (a cărei notă de trecere este 7) si o probă orală în perioada 7-9 februarie. Rezultatele finale ale concursului vor fi anntate în13 februarie. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să depună dosarul de concurs până în 22 ianuarie. În dosar, candidatii trebuie să demonstreze absolvirea unei unităti de învătământ de lungă durată si a unor cursuri de perfectionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătătii sau de Ministerul Educatiei.

În plus, candidatii trebuie să aibă vârsta mai micăa decât cea de pensionare, în perioada organizării concursului. Dosarul de înscriere poate fi acceptat sau respins.

În cadrul probei orale vor fi evaluate capacitătile manageriale ale candidatilor. Proba va consta în sustinerea unui proiect de management pe un studiu de caz ipotetic si a unui interviu de evaluare a aptitudinilor manageriale si a personalitătii candidatului.

Candidatii câstigători vor încheia contracte de management pe o perioadă de maxim trei ani. În administrarea Primăriei Capitalei, mai exact a Administratiei Spitalelor, se afla 21 de unităti sanitare publice – Spitalul „Sfânta Maria”, Spitalul Filantropia, Spitalul de Stomatologie „Dan Theodorescu”, Spitalul de Nefrologie „Carol Davila”, Spitalul Colentina, Spitalul Clinic „I. Cantacuzino”, Spitalul de Ortopedie Foisor, Centrul de Boli Rematismale „Ion Stoia”, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfantul Stefan”, Spitalul Caritas, Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic de Copii „Victor Gomoiu”, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Victor Babes”, Spitalul Clinic Coltea, Spitalul „Sfântul Luca”, Spitalul de Boli Venerice „Scarlat Longhin”, Spitalul Clinic „Th. Burghele”, Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Panait Sarbu”, Spitalul de Psihiatrie „Prof. dr. Alexandru Obregia”, Spitalul „Sfantul Stelian” si Spitalul de psihiatrie Titan „dr. Constantin Gorgos”. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.