Acasă Uncategorized Bucureşti: ACD va merge pe liste proprii la alegerile locale din Bucureşti

Bucureşti: ACD va merge pe liste proprii la alegerile locale din Bucureşti

DISTRIBUIȚI

97965 – 31012011- Alianţa de Centru Dreapta va mearge pe liste proprii la alegerile locale din Capitală din 2012, a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, adăugând că social-democraţii au fost şi ei de acord cu această variantă.

„Bucureştenii creditează în prezent alianţa PNL-PC cu cea mai mare încredere şi suntem pe primul loc în opţiunile electoratului în Bucureşti de mai multe luni, în condiţiile în care bucureştenii ştiu că programul şi proiectele liberale sunt singurele în măsură să ducă la îmbunătăţirea calităţii vieţii lor şi la dezvoltarea economică. Atât conducerea PNL,cât şi a PC au salutat şi salutăm decizia luată să mergem pe liste proprii ale alianţei PNL-PC la alegerile locale din 2012″, a anunţat primarul Sectorului 1.

Chiliman a explicat că propunerea a venit din partea reprezentanţilor ACD în Comitetul de coordonare după ce au fost studiate sondajele de opinie făcute în fiecare sector în parte. „Toate sondajele indică că acest lucru e bun, în felul acesta vom putea să culegem un număr cât mai mare de voturi, PNL cu PC”, a adăugat liberalul.

Potrivit acestuia, ACD este pe primul loc în toate sectoarele. „Părerea mea e că putem câştiga patru sau cinci sectoare din şase. Nu discut acum de Primăria Generală, dar ne vom pregăti să avem un candidat propriu care să poată să câştige”, a punctat liberalul.

Chiliman a mai spus că PSD a fost de acord cu această decizie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.