Acasă Uncategorized București: Emil Boc scoate capul în lume după scandalul recalculării pensiilor militare,...

București: Emil Boc scoate capul în lume după scandalul recalculării pensiilor militare, atacând opoziția

DISTRIBUIȚI

97878 – 28012011- În prima sa apariție public după scandalul legat de recalcularea pensiilor militarilor, preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a acuzat opoziția că face ”show-ul mediatic” în legătură cu cercetarea preşedintelui CJ Argeş, pentru a pune presiune politică pe procurori şi submina  credibilitatea României. Emil Boc a afirmat, vineri, într-o declaraţie susţinută la sediul PDL, că partidul său nu s-a amestecat în actele de justiţie şi că a respectat ”orice decizie” a acesteia, indiferent despre cine a fost vorba, lucru pe care îl așteaptă țși de la partidele din opoziție.

 

 

 

 Etichetând alianța partidelor de opoziție drept o ”alianţă socialistă”, Boc spune că PSD și PNL acţionează ”împotriva justiţiei” în cazul preşedintelui CJ Argeş şi a acuzat reprezentanții celor două partide că exploatează mediatic şi politic momentul, într-o încercare de manipulare a opiniei publice.

Emil Boc a mai spus că PDL respinge ferm orice acuzaţie a opoziției de implicare în acest caz.

De remarcat că ieșirea publică de astăzi este prima în care premierul are curajul să dea ochii cu ”opinia publică”, după scandalul stârnit în jurul recalculării pensiilor militarilor și decizia Inaltei Curți de Casație și Justiție care obligă Guvernul să stopeze recalcularea pensiilor militare. Premierul a încercat astfel să facă exact lucrul de care îi acuză pe liderii opoziției, adică să întoarcă în favoarea sa un nou scandal public. În plus, prilejul a fost folosit de Emil Boc pentru etichetarea și demonizarea opoziției, catalogând alianța PSD-PNL-PC ca fiind de sorginte socialistă încă înainte de a se naște. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.